Onsdag.

Jaha då är det onsdag och veckan går så fruktansvärt sakta! Igår var jag bombsäker på att det var TORSDAG, men ack så fel jag hade....endast tisdag och tre långa dagar kvar till helgen.

Ikväll kommer mosta à hit och ska bo här några dagar. Ska bli för jäkla mysigt med tanke på att vår nya dator kommer imorgon vilket betyder att jag och min kära sambo ingår en kort separation på en vecka eller två när han "måste fixa" den. Han är för rolig han. Så lite sällskap tackar jag inte nej till:-)

Saknar alla hemma!!!! Men snart så är jag där...EN HEL VECKA!!!! För jäkla gött:-) Tänker alltid att det ska bli skönt, men jag hinner inte ens fram med tåget innan jag längtar hem till Paulan igen:-)

Här blir inga barn gjorda, dags att ta tag i sitt liv.

Lägger till några bilder från semestern nu när min KÄRA syster visat mig hur man gör. Thanks:-)

Camping chefen var fotograf:-)

Campingchefen var fotograf:-)Första dagen på resan, jag och min prins i Oskarshamn.

Vid båten i oskarshamn fastnade jag och min bebis på bild.EN dag på Tofta:-)

Tofta

Min Prins på höga höjder.

Grillfest hos Campingvärdarna.

Grillkväll på campingen

Gänget!

Sista kvällen på gotland.

Finner inga ord för världens finaste.

I Uppsala dök Mangan upp och hälsade på.


Det var några bilder från semester, håll tillgodo:-)

Datorhaveri

Hej alla som längtat efter att jag ska skriva;-) Alla trogna fans som sitter och kollar varje dag om jag uppdaterat vad som händer i mitt liv:-) Eller kanske inte. Vår dator kraschade för bra länge sen nu och jag börjar ledsna på att inte kunna kolla mailen, läsa aftonbladet och göra mitt nya intresse...BLOGGA.
Men snart hoppas jag att den nya datorn dyker upp så jag kan göra alla dom sakerna igen obehindrat. Då SKA jag även lägga upp bilder från semestern, bättre sent än aldrig.

Jaha då har sjukskrivningen tagit slut och jag är tillbaka i verkligheten igen, dock bara på 50´%. Men det räcker vill jag lova, är helt slut när jag kommer hem. Igår måste alla spänningar släppt för jag fick sån förbannad huvudvärk, har aldrig varit med om liknande. Paulan stackarn ville vi skulle ringa sjukan...till slut ringde jag min egen sjukvärdsrådgivning....MAMMA. VAD VORE MAN UTAN SIN MAMMA????? Jag bara undrar. Mammor måste vara den mest fantastiska uppfinningen. Hon kom med lite råd, Paul blev ombedd att badda pannan och köpa coca cola, efter några timmar hade det värsta släppt och jag orkade ta mig upp på toa för att sen stupa i säng igen.

Om 2,5 vecka ska jag åka HEM:-) Hem och vara med Dullanta när mammsen och pappsen far utomlands. Då ska det mysas, ätas stuvade makaroner, gå på bio, klippas hår, umgås och bara vara.

TJOFLÖJT

Hemma igen.

Då var man hemma i Hovet igen. Vi har haft det kanon i två veckor:-) Hade inte tackat nej till att stanna några dagar till i Uppsala. Jag hann ju inte träffa min Lina:-( Alltid så körigt när man kommer hem, man vill så mycket men känns som man inte hinner nånting.
Men en tripp till Åland och träffat lite folk har jag hunnit med.

Vaknade imorse och då har det tydligen varit kortslutning i nåt skåp här i Hovmantorp så ALLT var dött. Kyl, frys, värmepump, telefon, spis...you name it. Tur vi handlade frukost igår så vi hade nåt att äta för Ica hade oxå bommat igen pga detta. Men efter ett par timmar kom det igång igen.

Ska lägga in bilder från semestern inom snar framtid, hinner diock inte nu...Päronen är på ingång så vill till att man fixar i ordning lite här hemma. Om det är någon som är intresserad av bilderna så får ni stå ut lite till:-)

Jag har beställt ny telefon, hoppas på att den dyker upp idag eller imorgon:-) WIIIIIIIIIE:-)

En liten mening till min kära sambo med...vad vore jag utan dig? Du är underbar:-)

RSS 2.0