TILL LINA!

Glömde skriva innan. ULLARED ÖPPNAR KL 7:-)



Ojojoj, Ullared och tacokväll

Nästa torsdag bär det av till Ullared med svärmor. Då ska det inhandlas julpynt och annat smått och gott. Inte nog med det...Igår hörde Lisa av sig (tro det eller ej) och sista helgen i november är nu spikad för ännu en tripp till Ullared. Fick då höra att Lina och Jonas eventuellt skulle med. Infade (arbets skada) Paulan om detta. Det tyckte han var perfekt för "då kunde ju Lina och Jonas ta hans plats så slapp vi åka två bilar" Nehedutack. Så enkelt kommer du inte undan. Han gick med på att följa med om han får uppehåll från Ullared i tio åt framöver. Till saken hör att han inte varit där på 27 år och 2 månader och 11 dagar, så visst kan han få 10 års uppehåll från det:-)
På kvällen visade det sig att Lina och Jonas ska med. Ska bli så jäkla mysigt att ni kommer allihopa. Hur ofta är det som vi sex ses?? Hade gärna sett att ni har era barn med er, men aldrig fel att bara umgås vi heller.

På torsdag vankas det Tacokväll med HAGGORNA! Ska bli mysigt. Trots att vi träffades för inte allt för många dagar sen känns det som en evighet eftersom vi är vana att ses varje dag.

Nehe om man skulle slänga ihop en stroganoff....det rycker i stroganoff nerven.

Baj de vejj...livet är underbart. Jag har det bra i småland, mina närmas sörjande kommer snart och hälsar på, nya jobbet funkar fint (saknar dock haggorna)

Har livet kanske vänt nu Paulan?:-) Hoppas!




hm

Har väl inte egentligen så mycket att säga. Vill mest visa att jag lever.

*Jobbet är nu slut
*Det är lördag
* Mysig kväll hos Angelica ikväll
*God pizza från Charlie
*Tråkigt att inte Anna var med, Krya på dig kompis
*Jag har Leoabstinens
*Paul är söt

Det var nog allt jag hade å komma med:-)

Några tips på hur man ska lösa julen???
Känns läskigt att fira i Hovet utan mamma, pappa, tobias, sofia, julia, leo, Annika, farmor, farmors köttbullar,
fejk jansson
. Tips tack:-)

PUSS å nyp i stjärten.

Roligaste lördagen på länge:-)


Ojojoj, vilken rolig lördag det var igår. Vi var bjudna på 25 års fest hos allas vår Sandal:-) Det var en hellyckad fest med god mat, trevligt sällskap, bra musik och MYCKET DANS:-) Nu ska jag sussa lite till så jag orkar med innebandy senare ikväll. Delar med mig av en bild på födelsedagsbarnet:-)




Chefsfru:-)

Jaha då kan man snart titulera sig som chefsfru:-)
Paulan var på intervju i tisdags, vi väntade spända på besked som skulle ske i slutet på denna vecka eller nästa vecka. Igår (onsdag) när Paulan kom hem ringde telefonen, jag svarade. Dom frågade efter Paulan. Efter några minuter kommer han ut från sovrummet och bara skriker JAAAAAAAAAAAAAA:-)
Han fick jobbet, och inte som en vanlig arbetare som han sökte och trodde, utan chefstjänsten:-)
Känns som en sten släppts från våra axlar så jäkla skönt!! Nu behöver man inte oroa sig för det längre. Nu har vi båda nytt jobb:-)

Jag har fem dagar kvar på mitt jobb sen är det äntligen över. Nästa måndag börjar jag på nya jobbet på riktigt, har börjat gå lite bredvid redan nu så jag är inne i det tills dess. Har livet vänt nu?? Är det snart precis så som vi vill ha det? Det vore underbart:-)

Paulan har lovat att vi ska renovera sovrummet inom kort....WIIIIIEEEEE:-)

Nu ska jag åka till nya jobbet och jobba lite.

Älskar dig Paulan

Födelsedag och förkylning.

Idag är det svärfar som fyller år så ikväll vankas det smörgåstårta med paulans släkt. Ska bli trevligt. Dock verkar jag åkt på nån lite förkylning, inte okej. Har massvis att göra denna veckan så har inte tid. Ska jobba både på nya jobbet och på det gamla onsdag, torsdag och lördag. Fredag har jag semester och ska med Paulan till Eksjö på tävling. Ingen vila här inte:-)
På lördag efter jobbet vankas det 25 års fest hos SANDALEN:-) Ska bli för jäkla trevligt. Söndag ska jag även med SANDALEN och kolla på innebandy i Karlshamn. FULLT UPP:-) Men kul att det händer nåt.

Snoret rinner, dags att snyta sig, sen bär det av på kalas.

Hoppas allt är bra med er kära bloggvänner:-)

KRAMAR!

Fantastisk helg:-)

Jaha då var helgen överstökad, äventyret är över och det har som vanligt gått alldeles för fort. Vi styrde kosan mot vårat lilla äventyr i fredags vid halv två tiden. Det kändes som vi aldrig skulle komma fram. Trafikolycka och trafick stockning avlöste varandra. Men klockan åtta var vi iaf framme vi vårat slutmål...UPPSALA:-)

Vi knackade på hemma hos familjen Forslund....Mamma öppnade....MEN VAD GÖR NI HÄR???????
Dom hade inte en aning om att vi skulle komma:-) Julia kastade på luren (där hon förövrigt hade en karl) och kastade sig i armarna på mig och Paulan. Pappa och Leo var hos farmor för mamma hade middag med gamla jobbarkompisar. Så vi kilade över till farmor och där blev dom lika förvånade:-) Leo blev överlycklig:-) Efter lite fika hos farmor åkte vi hem och la oss i Julias säng och kollade på tv jag, Paulan och pappa. Sen somnade vi som två barn jag och Paulan, dödströtta efter dagens spänning.

Lördagmorgon började med en skön långpromenad med mamsen, papsen, julia, Leo och vi. Efter det dök Sofia och Betty-Matilda upp för det var ju denna helgen som vi skulle kidnappa Julia. Sofia skrek RAKT UT när hon upptäckte att vi satt i soffan:-) Vi tjitt tjattade lite innan jag och Paulan skulle överraska nästa person...BISAN. Han hade innebandymatch så vi gled in på läktaren och satte oss där. Efter några minuter upptäckte han oss....la huvudet på sne och såg allmänt frågande ut...sen kom han fram till oss...."VAD FAAAN GÖR NI HÄR????" Han var som i chock. Han fattade ingenting:-) Han fattade fortfarande inte efter en kvart att vi dök upp där:-) Det stämmer ju inte riktigt att ens syster dyker upp när hon bor 50 mil därifrån:-) Jag kände igen mig i honom, kände precis samma sak när Lina och Lisa dök upp utanför mitt jobb i våras....jag var i chock hela resan hem:-)

Efter innebandymatchen åkte vi hem och hade myskväll med mamma och pappa. Åt jättegod mat, myste med Leo, kollade på tv, pratade strunt och bara njöt:-)

Igår (söndag) hanns endast med att bråka med min syter:(
Och en sväng till Lillebror hann vi oxå. Men sen var helgen över och vi skulle åka hem igen. En helg i uppsala är alldeles för kort.

Förlåt alla kompisar för att vi inte träffades i helgen, men jag behövde verkligen en helg hemma och inte göra nånting speciellt nu när det rör sig en del i huvudet. Vet ni har förståelse för det! SAKNAR ER!!!!


Förövrigt var Julia nöjd med kidnappningen som bestod av mat på en indisk restaurang och musikalen FOOTLOOSE:-) Tyvärr är inte min sambo hemma så jag kan lägga in bilderna på Julia hur hon såg ut när hon for iväg, men det kommer:-)





Den här lilla krabaten blev 4 år i fredags, den lilla har blivit så stor. Var tar tiden vägen?? GRATTIS LOUIE:-)

Uppsägning på en TOSSTA:-)

Hej alla glada och trogna läsare.

Idag tog jag mig äntligen i kragen och bad min chef om att få prata lite allvar:-) Jag har nu sagt upp mig och styr den 31 oktober kosan tillbaka till mitt gamla jobb som personlig assistent. Jobbet som jag haft nu har varit på tok för mycket och som ni vet har jag varit sjukskriven i nästan ett halvår. Så funkar det inte att ha det när man är 25 år och vill leva livet och må bra.
En GULD MEDALJ till min kära sambo som stått ut med mig när jag varit gnällig, grinig, arg och ledsen. Du är underbar. I helgen älskling ska vi ut på äventyr du och jag. Ska bli så skönt att lämna vardagen även om det bara är för några dagar. Vi behöver det:-)

I tisdags var vi på SPIDDVAJJ med grannarna och bror Mangan. Det var faktiskt en upplevelse, det måste vi göra igen. Annars flyter livet på som vanligt nere i Växjö.

Vi närmar oss helgen med STORMSTEG:-)


Det var allt för mig...hej:-) Som Anders Timell skulle sagt.

RSS 2.0