Lördag i Fiskesjö

Äntligen lördag och sovmorgon tänkte jag:-) Men icke, här skulle man till Fiskesjö och spana in Paulan när han tävlade. Jag, Nettan, Mats, Oskar och Cornelia var Paulans egna hejjarklack. Jag fick agera fotograf, spana in bilden nedan. Tävlingen gick bra och Paulan fick inviga sin nya hoj i skogen. Efter tre långa varv, en vurpa och en trasig broms kom han i mål på plats nummer 23 av 28. Inte illa pinkat eftersom han inte kört på länge länge länge:-)
Vädret har varit kanon för en dag ute i skogen. Solen skiner och lagom varmt...kan inte heller låta bli att hålla med Lina om att det är så fint när dom gul/röda löven trillar till marken.

Imorgon hoppas jag på en tripp till Ikea. Det är ju numera en heldagsutflykt att åka dit. Man var så bortskämd i Uppsala, nu är det 8 mil till Ikea så det är lite mer speciellt att åka dit när man bor här nere.
För er som inte sett vårat hus ska jag när jag kommer ihåg knäppa lite kort på det och lägga ut.Fi n dikt som jag hittade...

Jag lever i ungefär 15 år. Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Va inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.
Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. jag har bara dig.
Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad utav att höra din röst.
Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.
Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka på dig.
När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig. Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också gammal.
Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.
Jag Älskar dig!
Din Hund

Vad vore jag utan honom?


Prinsen

Varför är min prins så långt borta när jag behöver honom? *saknar sjukt mycket*


Lägga ner???

Det är frågan...ska man lägga ner bloggen eller fortsätta? Känns inte som nån läser iaf:-(

Uppdatering från Uppsala

Här flyter livet på som alltid när man är här...sitter mer i bilen än vad jag är hos folk eller hemma. I fredags var det mys med familjen, pizza och Cola:-) I lördags var jag uppe med tuppen och skjutsade mamsen och papsen till bussen då dom skulle fara till Prag. Efter lite strul kom dom iväg och jag åkte hem till soffan och vilade lite innan Lina ringde och kom med en strålande idé:-) JAG OCH JULIA skulle dit och hälsa på. Men först en tripp till Öppet hus på UAS. När vi var hos Lina blev vi bjudna på god mat och mycket gott sällskap.
I söndags började dagen med att jag fösökte ringa min kära sambo som konstigt nog gått upp i rök...jag ringde honom mellan 10-13, inget svar...vid 12 tiden började jag bli RIKTIGT nervös att något hänt. Då ringer han och säger att han "spelat tvspel och inte hört att det ringt" KARLAR!!!!!
I vilket fall så gick jag senare på dagen på stan med min bror och sen vart det lugna gatan i soffan på kvällen.
Idag måndag har jag och den lilla lillasystern varit hos den stora lillasystern och käkat mat och haft det allmänt mysigt:-)

Dags att läsa min bok som jag snott av Julia. Imorgon bär det av till frisören, som jag längtat efter denna stund:-)

Hej på er!

Bäst just nu:-)

http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps

Verkligen bäst just nu, finns det någon skönare låt?

Tisdag

Har väl egentligen inte så mycket att komma med, men ville mest uppdatera så ni vet jag lever:-)

Tisdag idag och har varit på jobbet, kom hem för en stund sen, tvättmaskinen går för fullt så jag slipper gå naken nästa vecka.

LINA OCH LISA.....Jag saknar er!!!

Och självklart saknar jag familjen oxå.

Puss

RSS 2.0