BeslutNu har vi tagit ett gemensamt beslut jag och Paulan. Jag har avslutat jobbet så nu återstår det en väntan till sommaren. Jag mår inte så bra just nu så det är nog det bästa för alla parter.
Hoppas jag gjort rätt val.


Solen skiner och imorgon är det vår tre årsdag:-) Då ska det grillas. Hade varit kul att vara i Uppsala över Valborg. Men jag har inga krafter så lika bra att hålla sig på hemmaplan.

???Hur ska man göra?? Vad är rätt och vad är fel?? Kluven!


Vecka 12 vs Vecka 28

Iklädd samma linne i vecka 12 och 28. Man ser lite skillnad:-) Linnet räcker inte riktigt till på samma vis:pVågen pekar stadigt uppåtAlla vet ju att man inte pratar om damers vikt. Och jag tänker inte heller nämna den här, men idag var jag hos bm. Sen jag senast var där den 24/3 alltså exakt fyra veckor sen har jag gått upp stadiga 2,5 kilo. Ni som varit gravida, har ni lyckats med detta på fyra veckor?? Eller är jag onormal?:-)
Sammanlagt har jag dock gått upp 3 kilo kan man säga på 28 veckor.
Nog talat om den skiten. I övrigt är allt som det ska, Herrn i magen växer som han ska, hjärtat slår fint och hans föräldrar är mycket stolta:-)

Efter bm besöket var vi på möte med FK. Tänk om man ändå kunde förstå nånting av vad dom babblar om. Är det kanske bara jag som är totalt hjärntvättad???

Om 27 dagar och 9 arbetspass (förhoppingsvis) så kilar jag hem på obestämd tid:-) Till en början kände jag mig nästan lite "stressad"...säger man så?? Vad ska jag göra hemma så länge?? Jag som mår så bra...bla bla bla. Men nu är det raka motsatsen...kan inte dessa dagar gå lite fortare?? Jag kan inte längre sitta upprätt i många minuter innan det trycker på och det känns som HAN är påväg ut genom munnen via bröstkorgen. FLÅS FLÅS FLÅS!!! Att utföra mitt jobb blir allt mer påfrestande, tungt och allmänt jobbigt. Men nu ska jag sluta gnälla. Jag har i jämförelse med många andra mått kanoners! Så det är inget gnäll, det jag menar är bara att det ska bli för jäkla skönt att sluta jobba snart för jag är inte längre i samma kondition.

Igår fick vi en hel del kläder, saker till Herrens rum, amningskudde och lite smått å gott av blivande farmor. Hon hade varit på ullared:-)

Helgen då...den var kanon men alldeles för kort. Att åka till uppsala fredag-söndag är meningslöst! Men det var himla mysigt i vilket fall att åka upp, umgås med familjen, kolla innebandy och bara vara hemma i mammas å pappas soffa. Mina vänner ska jag ägna en vecka till när jag slutat jobba. Jag kommer kommer kommer snart hem igen!

Dags för lite taco lunch.

Puss på er och en liten vink från vår fina bebis:-)Festbilder:-)


För alla som bott på Stjärnvägen så vet man att där sjunger man med i Living next door to Alice. "ALICE WHO THE FUCK IS ALICE"
Syskonen Forslund var inte sena att bjuda upp till sång när denna låt ljöd ur högtalarna:-)Undrar vad det är alla skrattar åt:-) Spana in Sofia, det ser ut som hon ska kissa på sig av skratt:-)

50 åringen fick ställa upp i en egen version av Lets Dance:-)

Och här är juryn:-)

Grannkäringarna hade ordnat tipspromenad

Tårtan

Gotlänningarna sjöng "summarn kummar"

Presentöppning

Alla tittar på (spana in Paulan, han ser för jäkla lycklig ut)

Min moster ser inte alltid ut såhär:p

Lillebror och mormor

Lillasyster och Robert (Robert ser lite kär ut faktiskt, Har moster fått konkurens?)

50 åringen


Spana in farsan, det är inte ofta man ser han med öppna ögon på ett kort:-)

Kusinbarn Casper
Det finns massor med fler bilder men jag har dom inte här just nu. Det finns från när jag håller tal bla. Men dom är i Uppsala. Det kommer mera för den som har tålamod:-)Hej på er
Flåsigt


Idag är det riktigt jobbigt att vara gravid...vissa dagar går bara inte att andas...men men om 13 veckor hoppas jag han har tittat ut så vi kan gå långa promenader utan problem:-)

Har spenderat min påsk på Öland och på jobbet. Öland var mysigt, jobbet funkade väl men det är tråkigt att jobba när alla andra är lediga.

Vilka är alla ni som läser min blogg men som inte kommenterar??:-(

Mamma hade framkallat fina kort från festen...finns en jättebra på mig och paulan (Om man bortser från mina dubbelhakor) Jag bjuder på den här.

På fredag bär det av mot Uppsala.

PUSS


Renovering och dålig uppdatering som vanligt


Jag är kass på att uppdatera vad som händer här nere. Men känns som jag inte riktigt hinner med. Här jobbas det, vilar, renoveras och försöker hinner umgås med nära och kära. Idag har jag lunchat med Anna (Mariam kom senare) Det var trevligt. Vi avslutade lunchdejten med lite skitsnack hos Mariam. Men sen blev jag flåsig och behövde hem till soffan så vi skiljdes åt efter några timmar.
Det börjar förövrigt bli lite stånkit i graviditeten. Trycker på lite mot lungor så vissa dagar är det flåsigt som sjutton. Men jag ska inte gnälla, det är självförvållat och efter sån lång längtan har jag det gärna lite stånkit:-) Om en månad slutar jag jobba och idag har äntligen de sista papperna skickats till FK. Först var jag orolig att jag ska bli rastlös och vad jag ska hitta på dessa två månader innan Thor kommer. Men som det känns just nu hade jag gärna slutat jobba ännu tidigare. Är såååå trött i kroppen och det är tungt på jobbet. STÅ UT HELENA 42 DAGAR KVAR:-)

I veckan ska jag till Öland och umgås med mamma, pappa, Julia, Leo och resten av släkten. Ska bli skönt. Men tråkigt att Paulan inte kan följa med:-( Ska man rakt upp å ner sova ensam då?? Jag har förstås Leo, men han håller ju inte om som Paulan:-) Det finns säkert dom som tycker jag är löjlig, men trots att vi sovit intill varandra i ca 2,5 år mer eller mindre nästan varje natt så är det rena pesten att sova utan honom. (Undrar om han känner likadant?:p) Skriv en kommentar om detta Paulan:-)

I helgen vankas det jobb för hela slanten! Det är min vecka i korthet.

Uppdaterar med ett par bilder från Thors rum. Fönstrena och listerna är påväg att bli vita så det är inte riktigt klart än. Men väggarna är på plats och färgen är uppe:-) Nu saknas bara huvudpersonen som ska äga detta rum:-)

Vi hörs närmare jul!


Är det min sambo??Kom hem från jobbet i fredags och möttes av denna man...Är det verkligen min sambo???
Han har blivit gammal och grå på äldre dar, det gick fort. Så såg han inte ut när jag åkte.Det var visst min sambo:-) Han ser riktigt gammal och grå ut:-) Det är Thors förtjänst som ställer till med detta arbete. Han har slipat väggar hela dagen. Du är SUDOKO älskling.Avslutar med en bild på magen i vecka 25
RSS 2.0