MåndagMåndag igen, var tar tiden vägen?? Den bara springer förbi. Den här veckan jobbar Paul kväll = TRÅKIGT! Hoppas Alfons är lugn på kvällarna nu när jag inte har någon att byta av med. Det går bättre med kosten än jag trodde. Men är tveksam om det hjälper. Det märks ingen skillnad på honom. På onsdag ska detta diskuteras vidare.
Vågen visar förövrigt 9 kilo mindre än innan jag blev gravid...man tackar:-) Fattar inte det för jag äter som en häst (eller karl, bestäm själva)
Att pittforden rullas och amningen hjälper nog till. Så ett tu tre har jag nog blivit smällfet igen.

Idag har jag varit på efterkontroll...det läker som det ska. Remiss skickad till bäckenröntgen så det blir kallelse till det så småningom. Nu ropar Alfons efter sin mamma.

Längtar till torsdag!

Puss på er!


Familjen Liljegren/Forslund


BilderIgår fick jag mig en smärre utskällning av Lisa för jag är kass på att lägga ut bilder på Alfons:-) Håll till godo Lisa:-) Jag har massor med bilder i kameran som ännu inte är inlagda så det kommer fler så småningom.


Redan trogen innebandysupporter:-)Innebandy i HovetI helgen har det varit elit innebandy i Hovet...ja ni hörde rätt...I HOVET! AIK var här och spelade. AIK är verkligen inte mina favoriter, men när dom kommer till Hovet så kunde faktiskt tom jag tänka mig att hejja på dom. Det blev AIK vinst med 6-4 inför fullsatta läktare. Alfons är numera en trogen innebandysupporter med Pelto på huvudet:-) Jag ska be min bättre hälft att lägga in en bild på honom sen.

Idag är jag och Alfons hemma själva för första gången, känns lite läskigt och konstigt. Men vi klarar det galant. Tråkigt bara att inte Paulan är hemma.

Beslutet är taget, jag hoppar över klassfesten.

Jag hade visst inte så mycket att förtälja.

Nu ska jag ut och rulla "pittforden" som pappa skulle sagt:-)Finns det något finare?Jag älskar dessa två obeskrivligt mycket...Jag längtar hem. Punkt!

Mordet i Hovet och en helg med familjen


Otäcka saker som händer i Hovet. Ett hus emellan vårat och huset där en kvinna blev mördad i fredags. Otäckt. Man vet att det händer...alldeles för ofta...men man tänker att det händer inte HÄR. Men nu har det hänt...här...i Hovet...två hus bort. HELT SJUKT! Jag är nästan redo att packa ihop mitt pick och pack för en flytt. tomten är avspärrad och Gunvald Larsson och hans grabbar är här och löser mordet. Jag litar på Gunvald och hans grabbar att dom gör ett bra jobb så vi grannar kan hålla oss lugna och sova om nätterna.

Utsikten från vår övervåning


I övrigt har mamma, pappa, Julia, Tobias och Stina varit här i helgen och myst med oss. Igår hade Bisan köpt en cigarr till den nyblivna pappan så dom satt ute och drack öl, rökte cigarr och ljög som dom kallade det. Stolta som tuppar båda två att ha blivit morbror och pappa:-) Vi andra fick sitta inomhus och spana ut på dom i mörkret. I övrigt har det varit lugnt när dom var här. Vi har ätit god mat, pratat skit, myst, kollat på tv, bytt bajsblöjor och bara varit. UNDERBART!!!

I övrigt blir jag piggare och piggare. JIHUUUUUUU!!!! Har varit riktigt jobbigt att må kasst, ha ont osv. Ingen rolig förlossning, men nu är det såklart värt ALLT. Han är världens underbaraste och finaste lilla Alfons.

Sätter in lite bilder från dagarna.


Morbror Bisan har lånat ut sin fotbollströja till Alfons och tycker han ska lära sig i tid:-)


Våran fina Alfons

Mosters kille daudonn:-)

RSS 2.0