Uppsala


Nu är vi sen 2 dagar framme i ett mysigt Uppsala. Termometern visar -11,6 och solen skiner:-) Precis som det ska vara. Igår var vi på kalas i Östhammar. Fick veta att syster och Björn köpt sig ett hus. RRROLIGT!
Kvällen spenderades i allianshallen med syster, Paulan, Alfons och mamma.
Ikväll ska jag och Paulan ha myskväll, biobesök och restaurangbesök står på schemat. Innan dess blir det nog lugna gatan. Eventuellt en promenad med Leo. Är sugen på en shoppingrunda. Får se vad chefen säger om det.
Frukostdags på portalen.
Imorgon ska vi till Norrtan, man tackar. Massa mys ska det bli.

GOTT NYTT ÅR!Lagom till jul.......har tomtenissen blivit förkyld:-( 

 


Solen skiner i Hovet och livet lekerJajemensan mamma, solen skiner i Hovet:-) 2 minus och det snöar lite lätt. I LOVE IT!!!!

Snart kommer familjen, Paul är söt, Alfons likaså, helgen i Kosta var kanon.

Ser först och främst fram emot nästa tisdag, sen julafton och sen den 30 december. Här ska ätas mat och umgås med Mascarpone och hans sambo:-)

Badrummet


BADRUMMET UPPE ÄR KLART!!!!!!!!!!!!
Ska lägga in bilder när jag får chansen att komma ifrån kinkig bebis i ett par minuter och knäppa kort:-)

Ikväll blir det lugna gatan med min söta son. Som förövrigt har blivit stora killen och äter gröt:-) Söjt kille DAUDONN.

Mina killarSaknar Leo något grymt. Funderar på att man kanske skulle ta hit han en period...undrar vad mamma säger då?? Förmodligen skriker hon räätt ut:-) Kan man kidnappa hit honom tro?!RSS 2.0