Sista dagen på första halvanIdag är det alltså sista dagen på första halvan:-) Känns skönt, nu är det nedförsbacke kvar:-)
Dygnet tisdag och onsdag var ingen höjdare som några vet. Kommer berätta mer när jag varit på nästa UL. Vi ska i vilket fall tillbaka om två veckor för nytt UL.
Nu bloggpausar jag lite några dagar. Är bortrest på hemlig ort med familjen till på tisdag.

Trevlig helg!
...


Idag är det dags igen att få se vår lilla "Thor" som Paulan säger. Uppdaterar mer ikväll. Ser fram emot helgen då jag ska umgås med familjen på hemlig ort. 3 dagar kvar!Vecka 20


Uppdatering om i torsdags.


Många är intresserade hur det gick i torsdags. Vi kom dit nervösare än någonsin. Jag trodde jag skulle spy rätt ut (trots att jag inte håller på med såna aktiviteter)
När vi väl kom in i det mörka rummet och hon kletat på all smet fick vi äntligen se det finaste vi någonsin sett:-) Men det var en busig rackare. H*n gömde sig och ville inte vara med och visa upp sig när hon skulle mäta. Efter nästan en timme hade hon lyckats mäta allt utom hjärtat. Så vi ska tillbaka på tisdag och hoppas att våran pärla ligger bättre till. Men jäklar vad h*n dansade runt därinne:-) Dancemovesen måste pärlan ärvt av sin mamma:-) Vi blev framflyttade (eller beror på hur man ser det), bebisen är nu beräknad den 18/7 istället för 23/7 som det var innan. Vi fick heller inga bra bilder så på tisdag ska det tas nya. Jag uppdaterar er då med bild och hur det gick.

Nu ska jag packa upp alla kassar från Knullared.

PUSS

TorsdagSpänd inför torsdagens bravader. Hoppas allt är bra. Återkommer efter. Dags att ta tag i livet, ut i solen och promenera.

Jag lyckades igen:-)Lyssna på timmen mellan 12-13 i denna länk. I den timmen ta fram till minut 32:45:-)


http://webbradio.mixmegapol.se/index.aspx?mediaid=21803&cid=1&cattype=2


Nu ska jag gå å snusa lite på min sambo.

Uppdatering

Slappt


Idag slappar jag för fulla muggar, tvättar, diskar och donar lite bara...sånt som måste göras. Här har det stått still i en vecka nu. Vi har gått om varandra och inte hunnit med nånting. Så idag är jag äntligen ledig och kan göra lite såna måsten. Paulan jobbar kväll, det är så trist!

Nu har iaf magen börjat växa på allvar tror jag:-) Känns som den blir större och större för varje vecka som går:-) Roligt när man börjar se skillnad. Om 15 dagar är det dags för Ultraljud. Vi längtar med skräckblandad förtjusning.

Syster är hemma från sjukhuset igen. Blödningarna verkar ha avtagit men hon är nu sjukskriven med brutna revben och ömhet i hela kroppen. KÄMPA PÅ SIS!!!!

Snart ska vi till Ullared:-) Avis Lina och Lisa??? Hoppas det inte är lika mycket folk den här gången. Då vänder vi hem igen:-)

Dags att hänga tvätt och laga lite Chili Con Carne.

Hej hopp!!


SysterVill bara skicka en liten tanke till min syster. Tänker på dig. Krya på dig!
RSS 2.0