Välkommen AlfonsAlfons har nu kommit som nog dom flesta vet:-) Nyheter sprider sig fort. Jag återkommer när vi kommit på plats och är lite piggare. Tack för alla fina sms och kommentarer i tidningen.
Ett extra stort tack till våra underbara familjer som ställer upp till 110%. Ni är GULD värda.

Vräkning pågångNu är det passerat och förbi...snart blir han vräkt.

Imorgon kommer mamma, pappa och Leo:-)
Morskibesök på eftermiddagen.

2 dagar till BF...ska man slänga telefonen i väggen?TVÅ dagar kvar till BF och folk ringer redan som galna för att fråga vad vi gör, är vi på bb, föder vi barn, varför svarar vi inte??? Man undrar....HUR SKA DET BLI EFTER 18/7?? Då får det nog bli så att telefonen stängs av och vi återkommer när han är ute:-)

På måndag kommer mamma, pappa och LEO:-) LÄNGTAR!!!!Bajj de vejj....Lill Affe ska få en kusin...äntligen är det fritt fram att prata om det:-) Och jag ska för första gången bli moster...STORT!
Undrar om någon kommer ha rätt?:-)Såhär tror ni när och kära:-)

BF

Pauls mamma - veckan efter midsommar

ALO, Höjer - 13/7

Kusin Matilda - 14/7

Lisa - 15/7

Julia - 18/7

Anca - 20/7

Sara & Henrik - 21/7


Matildas Micke, Benny - 23/7

Louise - 24/7

Paulan - 25/7

Sofia och Pappa - 26/7

Mamma - 27/7

Jag - 30/7

Morbror Robert - 31/7

Hannah - 3/8

Någon mer som vågar gissa på ett datum?:-)
9 dagar till BF och morskibesök


Känns lite läskigt att det nu är endast 9 dagar kvar till BF. Det var egentligen inte så länge sen man satt här och skakade med testet i handen. Samtidigt som det känns som att det var flera år sen. Väntan på denna krabat har pågått länge. Vi har väntat mer än två år på honom så nu hoppas jag att han snart ska titta ut till oss. Jag trodde att jag vid det här laget skulle skita på mig av nervositet, men jag är faktiskt lugn som en filbunke, sambon likaså. Visst är man väl lite spänd, men det är mer på hur det kommer bli sen. Kommer man klara uppgiften som mamma?? Vet man hur mycket kläder han ska ha på sig? Har han fått tillräckligt med mat?? Osv osv. Men just själva förlossningen är jag inte nervös över. Men det hinner förmodligen komma. Nu längtar man mest och funderar hur han kommer se ut. Kommer han vara smärt och smidig som sin pappa eller en tjockis som sin mamma? Kommer han ha Pauls smilegropar (HOPPAS)? Mina runda äppelkinder?? Mycket hår? Undrar hur denna blandning av oss två kommer se ut:-) Förmodligen kommer han vara världens finaste, som alla föräldrar säger:-)

Igår var det ett besök hos morski. Sista gången vi hade den ordinarie. Nu ska vi ha henne kollega resterande gånger. Lill Affe sköter sig i magen och han växer enligt kurvan. Nu väntar vi bara på att han ska komma. Ska nog göra en BF lista när ni tror att bebisen kommer. Har skrivit upp massor i almanackan när folk tror han kommer. Blivande farmors datum är passerat för länge sen. Det är ALO som ligger näst på tur. Hon tror måndag den 13/7. Kan ju alltid hoppas:-) Ska uppdatera med listan så småningom.

Nu ska jag se över BB väskan och se vad som glömts läggas i.

Imorgon jobbar Paul sista dagen innan 6 veckor ledigt:-) JAG LÄNGTAR!!!!!
Vecka 39

Rätt åt brudenhttp://www.jesper.nu/jtube/Coolt/27160-Otrogen_tjej_blir_dumpad_pa_radio/AjajajajTredje dagen med ryggont idag. något bättre idag än igår. Hoppas det vänt nu. Vänsterbenet hänger inte riktigt med. Idag har jag tvättat och donat. Ikväll tänkte jag bjuda ut min kära sambo på middag, vem vet när man kan göra sånt nästa gång:-) Imorgon är det 25 årsfest, ska bli kul att träffa alla tjejerna.
Har hört att den vankas kyligare väder nästa vecka...Hoppas verkligen vädergubbarna har rätt!
Nu ska jag vanka ut och hämta posten.

Hej på er!

Vad vore jag utan dig??
Utan denna skapelse på natten hade jag runnit bort för länge sen. Förlåt Paulan om den råkar hålla dig vaken om natten;-)
Om jag nästa gång får vara med och planera när mitt barn ska födas ska jag INTE vara höggravid på sommren.

RSS 2.0