Första advent:-)Första advent på Tärnvägen innebär julskyltning, tipspromenad, glögg och mys med grannarna.
Vad ska ni andra hitta på?


♥♥♥Vi närmar oss jul, MYSIGT♥
♥♥
DopetDopet är över, skönt men tråkigt att pappa startade Hondan för en timme sen och rullade mot Uppsala med resten av familjen:-( Tur dom kommer ner i jul.
Ikväll blir det mys med Alfons:-) Paul jobbar:-( Kanske skulle man ring grannen och höra om dom är sugna på en promenad. Utförligare inlägg om dopet kommer, men orkar inte nu och min son är en mammagris nu så det är bäst att ta honom. Det går framåt med badrummet. Idag har det spacklats här. På onsdag ska tapeterna upp:-) Det går framåt. Bilder kommer så småningom.

TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER ALFONS FICK:-)

En pikVarför har man telefon när man aldrig svarar i den??


Lite bilder på Alfons för er norröver:-)Snacka om att vara inne i tvn:-)

Ser inte så barsk ut iaf
Datorn är ungefär lika poppis som tvn
Efter en lång dag däckar man i mammas knä:-)GRATTIS!!!!Hur detta ens kan vara möjligt att ett barn på max 4 år har tagit körkort:-) Får inte ihop det riktigt. Men det är i vilket fall skitkul, och ja jag vet Julia du är 18, men i mina ögon kommer du alltid vara 4 år och vilja vara i mitt rum hela dagarna:-)
GRATTIS, kör försiktigt.
Vi saknar dig!
Puss


Dålig torsdagRöntgensvaret har kommit:-( Det blir inga barn den naturliga vägen. FAN! Jag vill skrikandes föda fram en fantastisk varelse mellan benen, men icke. Nästa barn ska tydligen oxå komma ut genom magen.
Snart kommer släkten, längtar!
Skickar en liten extra puss till Lisa idag. Hoppas du mår bättre idag.

Det gör ont i mitt mammahjärta...Idag har jag varit och vaccinerat Alfons. Ajajaj vad ont jag fick i mitt mammahjärta. Han skrek som en stucken gris:-( Två sprutor i benet, men han blev lugn nästan direkt efteråt. Bara jag fick på han kläder igen så däckade han. Han sover än. Det var ett par timmar sen vi var där.
Planer för helgen var att åka och hämta duschar i Kalmar, men verkar inte som det blir av. Fick hem en stackars sambo med feber och halsont för en stund sen. Så nu jämrar han sig i soffan och säger att han går igenom en förlossning. Stackars karl:-) Inte lätt att vara förkyld. Nästa gång vi ska föda barn tror jag han ska få testa den uppgiften för att jämföra med en förkylning;-) Ut genom urinröret ska barnet:-p

Idag kommer mattläggaren och mäter väggar och ska ha beställningsnummer på tapeterna som ska vara uppe. Här jäklar går det undan, undrar sen när dom kommer igång med själva jobbet?

Om man skulle stoppa något i magen kanske?! Hungrig som en varg och sugen på tacos.

Tips modtages gärna på farsdag present. Alfons måste ju ge sin pappa något på söndag...men VAD?

Längtar efter min familj...


RSS 2.0