Ullared:-)Igår var vi på Ullared. Hade kunnat handla hur mycket som helst om man bara kommit fram lite lättare:-) Efter tre timmar och 2500 kr åkte vi hem. Men vi fick iaf med oss EN julklapp hem:-) Tanken var att fler skulle inhandlas, men det blev visst inte så. På barnavdelningen kom man inte ens in så det gav vi upp innan vi kom in där. I övrigt var det skoj med en utflykt bara lilla familjen:-)
Imorgon är det sista dagen att säga till om man kommer på dopet, på måndag ska det börja inhandlas saker. Så har man inte sagt till imorgon antar vi att man tackar nej. Synd bara att det är närmare 20 stycken som varken sagt ja eller nej.

Blir en lugn halloween hos familjen Liljegren/Forslund. Imorgon ska vi på ett årskalas. Det är alla planer vi har.

Dags att lyfta in Alfons från det jättefina hötvädret (JA MAMMA, SOLEN SKINER I HOVET)


Lördag i HovetEn lördag i Hovet och vad händer?? Det kan man undra. Funderar på att ta med mig min söta son till Sigro och titta på badrumsmöbler. Svårt att bestämma sig, men hoppas nu att dom vi sett på internet är fina i verkligheten oxå. Alfons har sovit sen kl 10. Trodde han skulle ha vaknat och hunnit äta nu så vi skulle hinna se på möbler. Men icke:-) Gör ingenting att han sover förstås, bättre det så han är pigg och nöjd när han vaknar:-) Lilla Mousan.

Renoveringsplanerna då...finns få som undrar över dom. Det är båda våra badrum som ska renoveras. Bastun sk bort nere, kakel, klinkers, bubbelbad och dusch ska in. Hantverkaren är bokad. Uppe ska vi ha våtrumstapet. Blir grått på golvet och ljust på väggarna. Kaklet nere blir vitt på väggarna och brunt på golvet. Snart kan våra gäster duscha uppe:-) I veckan ska hantverkaren komma och mäta fönstret på toan uppe.

Nu vaknar en söt kille. Får skriva mer om renoveringen sen.

Hej på er!
:-(Ryggskott är tråkigt, jag vill bära Alfons:-(


Renoveringsplanerna är i full gång. Här jäklar ska det bli fint:-)


Att vara mammaAtt vara mamma till Alfons är underbart...
Jag njuter varje minut!En av dom sakerna som verkligen får mig att vika mig i skratt:-)Det finns en blogg som jag följer SLAVISKT! Det är min gamla målvaktskollega och vän Linda som skriver denna underbara blogg. Mitt mål är att en dag kunna skriva som henne. Hon kan fanken få mig att vika mig i skratt. Hur tråkigt eller skitjobbigt hon och hennes D än har det så skriver hon så jäkla bra. Denna blogg har fått mig att gråta många gånger...både av glädje och av att jag blir ledsen för hur jobbigt ni kan ha det. Det bästa inlägget är klart när hon berättade om förstoppningen som kom i början av hennes och Ds förhållande. Leta upp det inlägget gott folk.
Ni kommer DÖ i skratt:-)
Linda, om du läser detta...det som hände då när du blev förstoppad hade lika gärna kunnat vara jag:-D När jag bodde i Uppsala och Paul här nere så laddade jag upp med två askar Läkerol innan varje gång vi skulle ses för att skita ur mig innan så jag slapp det under dagarna vi skulle ses.

Nog pratat om mig. Nu har iaf denna fantastiska bloggare ÄNTLIGEN fått ett plus på stickan. Hon kan vara den människa i världen som jag verkligen känner att jag unnar det mest just nu. När jag såg att du fått detta plus grät jag lyckotårar:-) Jag håller nu min mutta, tår och fingrar STENHÅRT varje dag att detta ska gå vägen! HEJJA LINDA!!!!
För er som ännnu inte upptäckt hennes blogg, skynda er in och läs den från början...ni kommer inte ångra er!
kassJag är en kass samboLite bilder från Uppsala och annat


Leker med min moster Daudonn

Såhär har vi tillbringat många kvällar. Sovandes på skötbordet. Inget annat har hjälpt när han skrikit som värst. Pappan somnade till och med han ibland:-)

Första matningen:-)
Alfons med sitt första plåster, dumma doktor så satte nål i handen på han:-)
Jag och min bästis Kurre (Till mormors förtret)

På favoritstället - SKÖTBORDET


Det var nog allt för stunden. Annars börjar vi pigga på oss efter en tråkig förkylning som vi får tacka moster Jula för;-) Så i veckan har vi bara varit hemma och slappat. Igår hämtades den nya vagnen, hoppas den nu ska hålla för nu har butiken konkat.
Ser fram emot fika på hyllan på tisdag med Anna och Louise...kommer det kanske fler haggor??

Dags att laga till lite lax.RSS 2.0