Invigning:-)

Äntligen är det klart, det känns som vi tagit hem en guld medalj, så jäkla skönt. På sista bilden är det ännu inte städat som ni ser, men har ingen bild på möblerna så ni får nöjja er med den:-)


Hemma i Hovet


Nu är vi hemma och har även besegrat en magsjuka...jag hoppas vi kan pusta ut och att det bara är jag som fick det. Veckan i Uppsala var mycket trevlig. Myste med nytilskottet Evelina, träffade kompisar, umgicks med familjen, fikade, kollade på innebandy....listan kan göras lång.
I lördags var jag i Almunge...där verkar smittan ha kommit ifrån nånstans. Lina, jag och Alice låg däckade efter det. Men mysigt var det i vilket fall:-)

♥ Fick paket när jag var i Uppsala, han är för go min karl ♥

Lägger in lite bilder från veckan. Sen får det bli lite frukost i stugan.
Konstig varelse, kan man ta i henne med tång??
Sötnöt
Framsidan på paketet
Innehållet:-)

Första mötet:-)


Kusinerna umgås lite:-)<3♥ Ni kan kalla mig moster Hille ♥

♥ Grattis Sofia och Björn till lilla Evelina ♥Badrummet idag:-)

Dom inbyggda hyllorna idag, kaklade:-)

Fogad och klar vägg
Pelaren som kommer gå bakom badkarenBadrummet
Badrummet förra måndagen
Badrummet i fredags, tätskicktet är på
Mera från i fredags. Våra inbyggda hyllor i bild
Badrummet idag:-)Våra inbyggda hyllor igen.

Fortsättning följer imorgon när mer kakel och kanske lite fog är på plats.


Kakel och födelsedag


Idag har dom då efter 2,5 månad börjat kakla badrummet nere. Men tro inte att det gick prickfritt, varför ska det göra det??? När plattsättaren kom hade han FEL kakel med sig, dom har beställt fel. Så han fick vackert åka in till Växjö igen för att kolla om det fanns rätt kakel på lagret, för första gången under denna renovering hade vi tur...det fanns rätt kakel på lagret. Annars hade dom blivit tvugna att besällta nytt igen och det hade då skjutits en vecka till.
Jag lägger in bilder ikväll när han är klar för dagen så ska ni få se hur resultatet är hittills.

Idag fyller papsen år, har försökt ringa honom hela dagen utan resultat.

Snart styr jag och Alfons kosan hemåt Uppsala.Tisdagkväll i HovetTrött, less och längtar hem!


Helgen sprang förbi...

...men vad gjorde vi?? Ja, det undrar jag med. Slappade mest. Vet inte när vi inte hade något planerat sist. Vi har gjort om liggvagnen till sittvagn. Att ligge ner är numera riktigt trist så vi passade på att fixa till den när vi hade lite tid över. I lördags var jag ute och gjorde snöänglar på baksidan, men det var oxå allt. Det har ju varit så in i bomben kallt. Närmare 20 minus stundtals. Och snön tar aldrig slut. Känns som det snöat flera veckor i sträck.
Idag stod babysim på schemat, Alfons gillar det very mycket.

Något som irriterar mig är denna badrumsrenovering....jag säger som Sigrid...Vad är det för jäkla klåpare vi anlitat?? Det kan man undra. Idag skulle dom komma. Jag ställde klockan på 6.45 så jag skulle vara uppe när dom kom. Tror ni dom kom? Det var i och försäg typ 311:e gången dom sagt att dom ska komma men inte kommer. När klockan blev 8.15 och dom inte kommit började jag fundera. Så jag ringde, men dom hade ingen beställning på att dom skulle vara här...arg är bara förnamnet. Jagade upp stackars Paulan som ringde han som håller i det. Verkar som att det IGEN blivit knas i kommunikationen, obsevera att den ALDRIG funkat speciellt bra. Men till slut efter dessa samtal (som vi av någon anledning alltid måste ringa för att det ska funka) så kom då ett par killar och la in värmeslingorna i golvet. Nu har dom lovat, vad nu det innebär i deras värld, att komma imorgon. En spark i baken skulle dom jäklarna ha. I mitten på januari skulle vi kunna bubbla i vårat badkar har arbetsledaren sagt...men vad jag vet är det idag 1 februari och vi har fortfarande varken tätskickt, spackel, klinkers, badkar, dusch, tvättställ och allt därtill på plats! Undrar när detta ska bli klart....förmodligen efter att jag och Paulan hunnit flytta härifrån. SEGPITTAR!
RSS 2.0