Till Lina:-)Detta inlägg är egentligen till fler, men just nu allra mest till Lina som inte mår bra. Hoppas du snart är på benen igen. Uppdaterar dig med lite bilder så du har något att titta på när du ligger på sjukhuset.
Såhär såg badrummet på övervåningen ut innan. OBSERVERA det fina toalocket!


Vad tycks om resultatet??


För tillfället ser det ut såhär nere, hoppas det blir klart innan midsommar.
Hade en bild till där bastun varit innan men det hänger sig hela tiden så den får ni se en annan gång.

Hoppas du mår bättre snart Lina.6 månader tillbaka i tidenDen här tiden för 6 månader sen slet vi som ett bra team (Paulan & jag). Som vi kämpade. Resultatet hade inte kunnat bli bättre, 2 timmar och 2 minuter senare kl 00.40 kom världens finaste kille efter en sjukt jobbig förlossning. Men det var värt allt. Han är underbar. Älskar min Paulan och lilla Affe.
Grattis på 6 månaders dagen imorgon Hjärtat.PappaGissa om pappa är stolt som tuppen när han ser sin lilla kille bära kläder och napp med samma märke som hans motorcykel:-)


Var tar tiden vägen??Var tog tiden vägen?? När hann Alfons bli så stor att han sitter?? Lilla killen.
Bilden är suddig, men det är ju inte jättekul att vara helt still bara för jag vill knäppa kort:-) Ni får nöjja er med den så länge.

Hemma igenIgårkväll rullade den svarta faran in på uppfarten i Hovet igen. Rena rama sommarvärmen kom man hem till. Endast 9 minus. När vi lämnade Uppsala var det 24,2.
Dagarna i Uppsala har varit bra. Men som ALLTID gick det för fort! Jag hade gärna stannat länge länge länge till! Paul har lovat att vi ska flytta till Uppsala, på ett villkor. Men det vågar jag itne skriva här:-) Vet att G-mormor och G-morfar läser och dom skulle kanske bli helt förskräckta när dom får veta vad deras barnbarn sysslar med:-)

Borde man kanske packa upp sina väskor?? Nja...kan nog skjuta på det lite till. Måste baka med. Min tur att ta med fika till mammagruppen imorgon.

Idag är jag kändis, spana in UNT.

Trist när man inte kan skojja med folk.

Undrar hur min bror har det på andra sidan jorden?

Bjuder på en julbild

LillebrorKom för ett par timmar sen hem efter att ha lämnat av bror och Stajjna nere på stan. Imorgon åker han till Bangkok för att sen resa vidare runt om i världen i tre månader. Det blev många tårar. Hoppas han får det skoj och att tiden går supersnabbt för oss här hemma så han snart är hemma igen.
RSS 2.0