Fantastisk helg


Helgen har varit underbar, rolig, mysig, trevlig och allt vad man kan komma på:-)

Vi styrde svarta faran mot Uppsala i fredagsmorse. Efter en mysig frukostpicnic på ICA parkeringen i Hovet körde vi hela vägen till Uppsala. Ett stopp för att köpa dricka bara.
Vi kom upp efter lunch och då vankades det kramkalas med släkten. Städning, hundpromenad och matlagning avlöste varandra den dagen.
I lördags kom min efterlängtade födelsedagspresent:-) Jag fick gå till Emma, bli masserad när hon tvättade mitt hår, för att sen klippa av en rejäl bit på håret. Hon lockade mig och gjorde mig fin inför kvällen:-) JÄTTENÖJD!!! Tack Emma!!!! Jag blev lite sugen på att permanenta mig efter att jag fick lockar i håret.
Dagen var fullspäckad innan kvällens bravader skulle dra igång.
När festen startade var det förstås först mingel med fördrink (Cider för oss alkoholfria), många klappar på magen och många gratulationer till graviditeten blev det med.
Maten intogs och jag kände hur nervositeten kom över mig mer och mer inför talet som skulle hållas. Rätt som det var ropades jag upp till miccen och det var dags för tal. Skakiga ben tog mig fram och jag starade:-) Jag kände mig riktigt darrig på rösten, men det verkade inte märkas. Folk skrattade på rätt ställe och lyssnade:-) När jag efter några minuter var klar sträckte mamma ut armarna så jag gick fram till henne för en BAMSEKRAM, EN BLÖT PUSS OCH MASSOR MED TÅRAR:-) Det var inte bara hennes öga som inte var torrt. Några gäster runt om fällde en tår dom med. JAG HADE LYCKATS!!!!!
Resten av kvällen bestod av massa dans, mat och prat. När klockan närmade sig två var jag dödstrött i rygg och ben så då styrde vi bilen mot min gamla lya (numera lillebroras), men först en sväng förbi donken:-)
Igår söndag var vi på innebandy med Tobias och Julia. Efter det låg vi på soffan och slappade resten av kvällen. Var riktigt skönt att stanna en dag extra och få lite kvalitetstid med mamma, pappa, Tobias, Sofia, Julia, LEO och Björn. En långpromenad hann vi med på kvällen med innan vi kröp ner till Beck i soffan. Det bästa av allt var att sova med Leo emellan oss inatt:-) Han är underbar den mannen. Jag längtar nästan till nästa gång vi ska upp igen till Uppsala. Bilder från helgen kommer när mamma skickat över dom.
Mysigt att se dig Lisa ävven om det bara varade i 10 minuter.


TACK EVA FÖR HJÄLPEN!!!!

Imorgon väntar ett besök hos Barnmorskan.

PUSS PÅ ER!!!!





TILL JULIA!!!!



PAULAN ÄR MIN BYGGIS JULIA:-)





Väggar



Nu har Thors lilla rum fått väggar:-) Har gått fort. Vi började i söndags och är klara med väggen idag:-) Nu återstår bara att Thors föräldrar ska bestämma färg och tapet till vardagsrum och Thors rum. Sen så är det klart:-)

Kort uppdatering, men jobbet kallar.

Veckan



Så då var denna vecka passerad oxå. I torsdags fick vi äntligen efter många turer veta att allt är bra med vår lilla Thor:-) Vi fick se honom i 3D tom:-) Häftigt. Vi har en bild på honom där han har handen i ögat och den andra snuttar han på:-) Kan man smällta för mindre?? Häftigt att ha sett honom framifrån med.

I övrigt har Mosta Á varit här i veckan. Vi har hunnit med lite mys, hårfärgning, skitsnack och tvtittande.

Idag har vi påbörjat renoveringen här hemma:-) Ser ut som ett bombnedslag just nu, men det kommer bli bra så småningom:-) Imorgon ska allt virke inhandlas.

Längtar till fredag...UPPSALA here we come:-)




Våran Lilla Thor....


Gömmer sig här inne. Sakta men säkert blir min mamma tjockare hälsar Thor:-)









Födelsedag...



Födelsedagen började egentligen redan i söndags, då firades det med mina fina haggor. Jag fick en fin tunika och en kofta:-) Tackar Tackar. Efter ganska mycket strul var alla härifrån vid 20.30:-) Då var jag trött som en gravid kvinna kan bli:p

Jag trodde att det skulle bli himla konstigt att för första gången på "sugåsex" år fira min födelsedag utan min familj. Min familj var ju här på sätt och vis eftersom Thor och Paulan var med:-) men jag menar familjen i Uppsala. Dagen började kl 5 att Paulan väckte mig med en grattispuss och ett paket:-) Sen var det 9 timmar på jobbet som gällde. Mamma ringde på dagen och informerade att det låg två gömda paket på övervåningen:-) Jag trodde jag redan fått min present (två madrasser) men det fanns tydligen mer:-) Av min kära sambo på morgonen fick jag en sån elvisp man skummar mjölk med:-)
När jag kom hem fanns det ytterligare ett paket från Paulan på bordet. En laddare till mobilen och melodifestivalens skiva, man tackar.
Av mamma och pappa fick jag en mammatröja och en klippning hos självaste EMMA. Tiden var bokad, jag får gå dit, sätta mig i stolen, få håret tvättat, klippt och vackert stylat till festen, och jag slipper betala:-) I LOVE IT!!!! Tackar mamma och pappa!
Många kort låg det i brevlådan med. Det var ltie pengar, lotter och lite grattiskort.
Framåt kvällen dök Paulans föräldrar och bror upp. Då blev det fika och ännu mer presenter (Vad bortskämd man är) Av svärföräldrarna fick jag ett presentkort på indiska, strumpor, blommor och saxar (NÖDVÄNDIGT)
Av bror Mangan fick jag en ljudbok. Det ska bli trevligt att lyssna på:-)
När jag trodde alla presenter var slut och vi satt och fikade så plingade det på dörren...hm, undrar vem det kan vara?!?!?!??!
Där stod en dam och undrade om jag var Helena med blommor i handen:-) Finns det något bättre än blombud??:-) Öppnade det och där i var det tre långa röda rosor från världens finaste sambo. Han är den bästa som finns. Fint skrivet kort var det med. Jag blev rörd. Tänk vilken tur man har som  varje kväll får krypa ner i samma säng, under samma täcke som denna underbara man.
Födelsedagen var till belåtenhet. 22.30 däckade jag. Alldeles lagom.

Nu skiker Thor efter mat:-)

Imorgon kommer Mosta Á


Gammal 50 åring och mysig helg


Då är helgen passerad, gick alldeles för fort som alltid när man umgås med nära å kära. I fredags äntrades huset av Sofia, Tobias, Björn och Leo. Vi åt tacos och hade det allmänt mysigt.
Lördagen var mindre skoj då jag skulle jobba, mastodontpasset 8-21. Jag längtade hem hela tiden för jag visste vad som väntade när jag kom hem...MAMMA, PAPPA och JULIA. Och såklart dom som kom dagen innan:-)
När jag klev innanför dörren möttes jag av fyra galningar i randiga tröjor.






Sen blev det kramkalas:-) Pappa undrade om jag ätit för mycket pasta:-) Magen hade svällt tyckte han. Han är kokko den mannen, men ändå såklart den bästa.
I söndags gick vi en skön promenad längs vattnet med Leo för att sedan gå hem och duscha alla 8 + 1 hund. Efter fem stycken och en hund tog varmvattnet slut. Så dom tre sista fick nöja sig med att koka vatten i vattenkokaren och sen blanda det med kallvatten som dom fick tvätta av sig med:-) Det var som ett riktigt friluftsliv men hemma i huset:-) (Varmvattnet kom tillbaka först på måndagmorgon.)
Framåt kvällen styrde vi kosan mot city Växjö för att stoppa en god matbit i munnen. Vi skulle ju fira min unga mamma som blev en gammeltacka i måndags.





Se så gammal hon blev över en natt:-)


Födelsedagen (måndag) firade vi med att starta morgonen innan Paul skulle till jobbet. Dagen startade 4.45. Då väcktes syskon, hund och pappa upp för lite skönsång. Paketen innehöll en systemkamera och biljetter till Bruce Springsteen. Tanten i fråga blev rörd till tårar. Paulan smet iväg till jobbet medan vi andra la oss igen, efter någon minut blev jag dödshungrig (gravid som jag är) så jag kilade upp och dukade fram frukost och vem kom ner då??? JO MIN SYSTER. Hon var oxå hungrig. Så vi åt en mysig frukost innan vi kröp ner i sängen igen:-)
När vi alla vaknat till liv framåt förmiddagen skulle Sofia&Björn åka hem, tårta hämtas, ungar skulle till stan, det skulle handlas och donas. Så vi delade upp oss för lite olika uppgifter. Klockan 14.00 ringde det på dörren. Då kom Pauls föräldrar på födelsedagsfika. Framåt kvällen bjöds det på Porterstek och mys framför tvn. Hoppas 50 åringen är nöjd med sina dagar i Hovet. Igår (Tisdag) åkte resten hemåt och det blev tomt och tyst i huset. Tur det bara dröjer två veckor till jag träffar dom igen. Då vankas det 50 års fest.

Här kommer lite bilder från helgen.














Vad håller dessa två på med??:-)













RSS 2.0