Till Lina och alla andra som är nyfikna:-)


Skruttis:-)


Som ni alla räknat ut är det ju en bebis på jäsning. Vi är förväntansfulla, glada, överlyckliga, spända och livrädda:-) Precis som det ska vara antar jag. Jag har hittills mått bra förutom huvudvärken som hängt i. Hoppas det huvudvärken släpper helt och hållet och att jag sen får må alla tiders sista månaderna:-)
Idag har vi fått ett livstecken från Skruttis. Vi var så nervösa innan, men när BM hittade hjärtljuden på den lilla kunde vi slappna av. 155 slag/minut. Det tickar på bra:-) Sen fick vi lyssna på mina hjärtljud för att jämföra. Lät som mina gick i slowmotion i jämförelse:-) Ni skulle sett Paulans ögon när vi hörde ljuden:-) Han är underbar den mannen.
Nu ser vi fram emot Ultraljudet som är om tre veckor ungefär.

Här ska det vilas innan jobbet kallar.

PUSS OCH KRAM FRÅN EN ÖVERLYCKLIG "LITEN" HILLE

Kusinbarn:-)


Inatt hittade lille Casper ut i stora världen:-) Jättesöt är han! Nu längtar man ännu mer till sommaren.

GRATTIS MATILDA OCH MICKE!!!

IKväll vankas det runkismys hos Lisettski med bakad potatis:-)

Nervös för tisdagens bravader.

Hej på er!

Jag är och hälsar på i himmelriket:-)


Jag har inte haft huvudvärk på 3 (!!!!!) dagar. Visst lite mysont har sprungit förbi men värre än så är det inte:-) Jag är i HIMMELRIKET!!! Hade nästan glömt hur det kändes. Hoppas det håller i sig så man blir människa igen. Som läget har varit sista tiden känns det som jag haft ryggläge så fort jag fått chansen. Så trist! Men som sagt är det för en god saks skull så jag står ut.
Idag skiner solen -12 grader, mysigt väder:-) Kan knappt bli bättre. Så nu har jag planer på att gå ut och gå en stund och njuta lite i solen.
I helgen står revy på schemat, Paulan ska nog ut och leka med mopeden i skogen så får se om jag kanske åker med och tittar eller hur jag gör.
Nästa vecka kommer Mosta Á på besök. Alltid lika trevligt. Paulan jobbar skift numera så det blir perfekt med lite sällskap på torsdagkväll.

Dags å kila!!!

Hej å Hå

Vardag med huvudvärk



Är så less på denna förbenade huvudvärk. Har inget mer att komma med. Men får försöka tänka positivt på att i sommar är den mödan värd! Har iaf fått lite hjälp nu, hoppas det ska hjälpa. Återkommer när jag är piggare.



Tillbaka i Hovet


Då var man tillbaka i Hovet efter några mysiga dagar i kalla, snöiga Uppsala. Mycket mysiga promenader med LOUIE, träffa kompisar, umgås med familjen och lite sånt smått å gott blev det.

Nyår susade förbi tillsammans med mamma, pappa, Anders, Anna-Lena och Paulan. Mycket trevlig kväll med spel och god mat. Anders var en hejjare på spelet. Med andra ord spelade vi. Anders förklarade hamburgare såhär "en köttbit mellan två BRÖN" Han är för härlig.

Nyårsdagen var vi hos familjen Vaara/Christiernin på runkiskväll med middag. Såna dagar är för jäkla sköna! I övrigt hanns det med en tripp till Frida, köttbullar hos farmor och ett party hos min kära Lina:-) 25 år lilla gumman, nu är du lika gammal som jag:-) Iaf en liten stund. Trevlig kväll i Norrtan som inte var lika skoj att köra hem ifrån. Snön öste ner, gick knappt att se framför bilen, trött var jag och livet kändes jobbigt.

På söndagen bar det hemåt igen till ett ännu kallare småland än Uppsala. Och till råga på allt...när vi kom in i huset stod termometern på 14 grader, INOMHUS! Vi hoppade in i duschen, vred upp värmen på elementen och pumpen, sen kröp vi ner under filtar och täcken och hoppades på att värmen skulle gått upp till morgonen efter. Klockan ringde 6.00...kyligt så in i bombem...kollade termometern...12 (!!!!!) grader. Fy fan vad kallt! Ute stod termometern på 18 minus. Inte bättre det heller:-) Men men...senare på kvällen hade vi lyckats komma upp i 17 grader. Alltid nåt:-) Nu har vi kommit upp lite mer i grader.

Nu ska jag åka till Ica Maxi.

På återseende!

RSS 2.0