Veckan i Uppsala........sprang förbi alldeles för fort som alltid!
Lite hann jag med iaf. Träffade några kompisar, släkt, var på 18 årsfest, INNEBANDY, förlänga naglar (Tack Hanna), slappade och bara var. Så jäkla skönt! Dock hade jag velat träffa några fler men man hinner inte alltid med. Vi får se när det blir tid att åka upp igen. Och som ni alla vet är ni välkomna hit att umgås oxå:-)

Det finns bilder från veckan men inte inlagda än så ni som är intresserade får ha lite tålamod!

Skickar en kram till min syster!!!! KNIIIIIIIIIIP IGEN!!!!!

Dags att söva barn.


Flyga
Om 3 timmar och 15 minuter lyfter planet mot Bromma:-) Hoppas Alfons gillar att flyga.SöndagLängtar hem.

Kan inte sova.<3Jag har världens bästa sambo :-) PUNKT!

Ingen prioritetMed en söt liten kille hemma som har det jobbigt med förmodligen magen så är inte detta prio 1 (Där har du svaret Sofia på varför det är dålig uppdatering). Vi låg inne onsdag-torsdag och vi testar nu lite andra nya knep för att det ska bli bra för Lill Affe.

Jag återkommer när det finns bättre med tid.Emmaljunga, är det så jäkla lyckat?Vagn helvetet är trasig IGEN. Det är tredje gången vi lämnar in den. (Andra sen Alfons kom). Den går inte att vika ihop. Så igår lämnade vi in den igen och har nu ett låne chassi. Emmaljunga, vilket skit!

Helgen på Gotland var kanon, jättemysig. Vill åka tillbaka. Vi har mest slappat, tagit det lugnt, myst, ätit god mat, hälsat på mormor och morfar, strosat i Visby...det är nog det vi hunnit med.
Stugan var jättefin, tyvärr knäppte vi inga bilder på den, men det finns bilder på annat:-)

Om två veckor ska jag ut och flyga med Alfons, ensammen. Läskigt men det ska säkert gå bra. Vi ska hemåt Uppsala och gå på 18 års fest:-) Alltså är det möjligt att denna lilla unge fyller 18??? (Julia) Hur gammal är jag då?? Hm...det kan man undra...jag trodde jag var på sin höjd 16, vilket skulle innebära att Julia bör vara 8. Jag får inte ihop det riktigt. Tror hon räknat fel.
Alfons ska iaf få göra sin premiär resa till Uppsala, ska bli kul:-)

På fredag ska jag få testa äta mjölkprotein igen, håll tummarna att det går vägen så Alfons slipper må dåligt.

Lägger in några bilder från helgen.

Byxorna med stort BByxorna som för övrigt är mina favoritbyxor sen länge, vi pratar ca 5 år gamla byxor. Jag har inte kunnat ha dom men inte kunna slänga dom för mitt mål har varit att jag ska i dom jäkla byxorna igen. Dessa skönheter har hängt framme så jag har sett dom hela tiden så jag skulle få en morot. Jag hängde undan dom i slutet på graviditeten av förklarliga själv, jag kände även att det är nog aldrig nån idé, jag kommer aldrig i dessa byxor igen.
Så idag testade jag en jacka som jag inte kunnat knäppa eller varken kunnat röra mig i på länge. Jag inser att jag KAN röra mig, jag KAN knäppa den. Jag var inte sen att skicka ett mms till min kära sambo med bildbevis att jag kommer faktiskt i den utan att få andnings stillestånd. Fick till svar att det ser bra ut och han undrade om jag vågat mig på att testa byxorna med stort B. Onej, det har jag inte...det vågar jag inte...men sen gick jag och klurade lite på den karamellen och tog sen mod till mig.
Rotade fram byxorna i garderoben, drog dom över smalbenen, knäna...jajjemen än så länge går det:-) Fortsatte uppåt, lite tight över låren (det var dom innan med och det SKA dom vara), över rumpan gick oxå bra....och sen....JAG KAN KNÄPPA DOM! Lyckan är total. Visst det är inte snyggt vid höfterna och magen, det väller över lite...MEN...jag KAN knäppa dom, jag KAN röra mig i dom! Jag är överlycklig, det här gjorde min dag! Nu jäklar ska pittforden rullas jäklar i att så jag om ett tag kan använda byxorna ute bland folk...men tills dess ska jag njuta av att jag för första gången på ca 5 år får på mig mina absoluta favoritbyxor. Det här kan jag leva länge på!

Idag bär det av mot hemlig ort över helgen! Vi ses snart familjen:-) LÄNGTAR!!


RSS 2.0