Uppsala

Då var vi framme i Uppsala efter veckan på Gotland. Vi har redan hunnit spana in Fridas lilla Tilde. Hon var för jäkla söt:-) Bilder på henne och den övriga semestern kommer när vi är tillbaka i Hovet igen eftersom sladden inte fick åka med på semester.

Imorgon har jag och min fina sambo planer på att åka till Furuvik med Alice och Olle. Allas vår Magnus skulle kommit till storstan imorgon men motorcykeln gick sönder på vägen upp så han fick åka hem igen. Inte kul, vi som skulle åkt till Åland och lite sånt mysigt.

Inget roligt inlägg det här, men det unnar kanske någon iaf:-)

Nu ska vi till Östhammar och hälsa på lillsyster som blivit sambo.

På återseende.

Den här lilla prinsen var med på vår picnic med Lasse Vinterdäck


FÖRSTA INLÄGGET!!!:-)

Hej alla glada som vill läsa om mitt roliga liv:-)

Paulan sitter och skattar åt mig för min blogg ser så kall ut och för att jag börjat blogga. Detta ska bli skojigt. Får se om man lyckas få till nånting att skriva ibland.

Vi är just nu på Gotland, solen skiner och vi har det alla tiders. Leo är med "gammelmormor" idag och springer runt i skogen. Vi ska ta oss till Tofta och bättra på brännan:-) Imorgon bär det av mot NUPPsala. Saknar alla där hemma så mycket. Veckan på Gotland har varit mysigt. Bara jag, Paulan och Lilla Lelo som Alice skulle sagt. Två kvälla tillbringade vi med allas vår Emma och Linnea. För jäkla trevligt. Det var INTE OKEJ att ni åkte hem:-)

Vi ses  snart. På återseende.

PUSS

RSS 2.0