Jul och helgen


Jaha då var julen passerad. Känns som man knappt hann få någon julkänsla. Började med att Paul faktiskt lovat att jag skulle få en RIKTIG gran eftersom jag skulle fira jul härnere. Vi åkte runt kvällen innan jul eftersom vi inte hade tid någon annan kväll. Inga granar fanns kvar förstås. Jag önskade att det skulle komma en lastbil (som i Lotta på bråkmakargatan) som skulle tappa en gran som vi kunde plocka upp och ta med hem:-) Men Icke!!! Kom hem mer besviken än någonsin utan gran. Hur skulle detta bli?? Sen hörde svärmor av sig, hon hade hört om min besvikelse. Så på julaftonsmorgon skulle min fantastiska sambo och hans fantastiska pappa åka ut och hugga en gran:-) Mycket manligt:-) Men bäst av allt....DET LÖSTE SIG!!!! Jag grät av lycka när Paul klev innanför dörren med granen!! Blödig som jag kan vara:-) Julen var räddad. Jag satt nedanför granen länge och väl och bara tittade på den.
Julafton sprang förbi. Massor med julklappar rullade in...vi fick äntligen en soda stream som "vi" önskat oss i två år. Så nu dricks det bubbelvatten. Sen kom det väl till pass med en snöskyffel, presentkort på ikea, strumpor, trisslotter, godis, bärbara telefoner, tavla och lite mer som man som vanligt inte kommer på nu:-)

På annandan dök mamma, pappa, Tobias, Julia och Leo upp. Då blev det mer klappar. Presentkort på ikea (x2), spel, sockor, en hemlis, vetekudde, mera bärbara telefoner och lite smått å gott.
Helgen sprang förbi alldeles för fort. Mormor, morfar, Anca, Robert, Niclas och Albin dök upp på lördagen. Då vankades det middag med allihop + Pauls familj. Fullt hus:-) Mysigt:-)

Imorgon bär det av mot Uppsala. Längtar hem!!!

Dags att hänga tvätt sen åka och jobba.

Förlåt Paulan


Glömde visst berätta vem vi träffade på Outleten...eller egentligen varför vi åkte dit överhuvutaget. Allas vår ANDERS ERIKSSON. Förmodar att det inte är många som vet vem han är:-) Men i Paulans hjärta har han en plats. Han kör Enduro och är bra på det han håller på med:-) Det blev autografskrivning och prat en bra stund innan jag lyckades locka Paulan därifrån:-)

Hoppas han här bredvid blir glader nu:-)

Puss i ljumsken.

6 days left


Om 6 dagar dyker världens finaste familj upp. (dock saknas två) Det ska bli för jäkla mysigt!! Idag är det lördag och tiden flyger förbi...eller inte. Tycker det går i snigelfart! Ska det aldrig bli jul?:-) Idag har det handlats lite juklappar...tro det eller ej, vi var inte ensamma i Växjö idag:-) Men däremot i Kosta var det knappt något folk alls.

Förlåt alla medmänniskor att ni inte fått något julkort i år. Nästa år lovar jag att bli bättre på sånt!!!!!

Lina, jag har kollat efter en Bolero till dig idag, men finner ingen röd. Så jag har iaf tänkt på det:-)

Nehe...mycket mer än så var det väl inte. Ikväll blir det dansbandskampen för hela slanten. Det och varma mackor med den sötaste sambon i världen. Kan det bli mycket bättre??:-)

Hoppas nu tiden springer på lite mer. Ska bli lite spännande att fira jul i Hovet i år. Här äts det visst dopp i grytan....det ska testas:-)

MAMMA, PAPPA, BISAN, JULIA, LEO....KOM NUUUUUUUUUUUUUU!!!!

På återseende!

Sen uppdatering men här kommer lite smått å gott:-)


Här kommer bilderna från helgen när mina närmast sörjande kompisar var och hälsade på. Observera Jonas när vi sitter i soffan, han rör inte en min:-) Han ser nästan lite inklippt ut:-) Kanske inte så konstigt att Jonas inte rör en min med tanke på vad han har i knät, kan inte vara lätt. Synd man inte kunde göra om detta till en film, hade varit roligt. När man bläddrar mellan bilderna i soffan ser det nämligen ut som Paul smeker mig på låret, Lina dansar, Lisa smeker Tobbe på bröstet. Jag dör i skratt när jag bläddrar fram å tillbaka:-) KOM TILLBAKA KÄRA VÄNNER!!!!

Någon verkar vara väldigt hungrig:-)


Ölen måste kylas


I den här ställningen såg vi herrarna allt som oftast när vi var hemma:-)Sen finns det en del "Lina kort" som motiven är mat på:-) En tallrik med majs tex, hoppar dom bilderna:-) Förlåt Lina.

SnöJag är seg på uppdatering. Hade tänkt lägga upp bilder från förra helgen på besöket vi hade då. Men icke, den lilla dosan som man behöver för att lägga in bilderna på datorn verkar min kära sambo gömt nånstans. Han ska ögonaböjj när han kommer hem få leta reda på den:-)
Förra helgen var mycket trevlig i vilket fall. Synd bara att det var så in i skogen mycket folk på Ullared. Jag hade ledsnat redan kl 8. Vi höll ut till strax innan halv 9 innan vi gick ut därifrån. Till å med jag blev avskräckt:-) Mycket trevligt att iaf få umgås med mina kära vänner. God mat bjöds vi på av karlarna, sen gjorde jag och Lina efterrätt. Mycket gott, men kanske lite FÖR mycket choklad på, men sån är Lina:-) Den efterrätten ska jag nog bjuda mamma å pappa på när vi är där på nyår. Nu lackar det mot jul, ska bli så mysigt, längtar mest till annandan då familjen kommer hit. Fick veta att den 27 december kommer även (håll er i hatten) MORMOR OCH MORFAR. Det trodde man ju aldrig:-) Jag har knappt kunnat smälta det än:-)

Återkommer med bilder så fort jag kan. Håll ut kära vänner:-)

RSS 2.0