20 dagar kvarOm detta nu stämmer är det 20 dagar kvar till BF, men det tråkiga är att det lika väl kan vara 40 dagar kar:-( Men men, vi hoppas på det bästa. Har en del förvärkar ibland så jag hoppas på att det är lite på G iaf:-)

Idag städar vi och tvättar för fulla muggar. Mindre kul men det måste göras. Att vara ute är ändå inget alternativ. FY I HELVETE!!!! Denna värme borde förbjudas.

Igår var det fest för Jonas, hade varit kul att vara där, men men...vill inte ge mig iväg för långt nu på slutet. Lika bra att hålla sig hemma, om ifall att det kanske skulle råka vilja kanske eventuellt komma en liten kille och flytta in hos oss:-) Man han ju alltid drömma. Någon som vågar gissa när han kommer???

Nu ska jag pussa min fina sambo och sen städa vidare.Härlig måndag:-)Idag dök dom då äntligen upp:-) Lisa, Alice och Olle. Dom var här redan vid 10 tiden, en annan var nyvaken när dom knackade på. Men lika trevligt ändå att dom kom:-) Vi vandrade ner till sjön för att doppa fötterna. Det var inte alls så farligt kallt som jag hade trott det skulle vara.
Sen bar det av hemåt för lite slapp tid på gräsmattan.

Hjälpte Alice på toaletten när hon frågade...
-"men Hille, när kommer bebisen??"

- Om några veckor svarade jag.
-Men om hur många undrade hon.

Jag drog till med 4 veckor och sa att nästa gång vi ses så har jag bebisen med mig.

- "Okej, men Hille...får jag hålla han då? Och hjälpa dig byta blöja? Jag kan det"

Kan man låta bli att smällta?? Dom är ju för härliga dom små liven. Fick även veta att Olle han gillar inte bebisar så han ville inte hålla i bebisen...enligt Alice då förstås:-)

Nu sussar Lisa och barnen, klockan är mycket i deras värld:-) Har varit uppe och tjuvkikat på dom...härlig känsla att se dom i mitt hus, i Hovet, 50 mil hemifrån.


Imorgon bär det av till Öland.Vad är min moster för en moster:-)


Hon har (med min hjälp) kapat av Paulans hår. Jag hade lite ångest innan, smekte hans långa långa långa hår hela dagen innan men han blev för himla fin, men lite ovant är det än.
Bilder kommer nedan. Vågar inte skriva här va jag kallar honom, det kanske kan bli stötande:-) Men han är fin i vilket fall:-)

Imorgon är det måndag, vilket innebär att jag får finfrämmande:-) LISA, ALICE OCH OLLE kommer och våldgästar. Man tackar:-) Då ska det mysas, glida i runkisar, prata skit, bada om vädret tillåter. Ska bli för trevligt!

Idag är det tvätt för hela slanten. Ska man kanske ta sig ann bebiskläderna med?? Börjar närma sig nu....26 dagar återstår till BF. Ska man bli mamma sen?? Och klara denna uppgift?? Det känns läskigt, men samtidigt JÄTTESPÄNNANDE.Han ser lite rädd ut:-)


Nästintill färdigt:-) Lite finjusteringar bara kvar. Visst är han fin?:-)
Kan detta vara rimligt??Är det verkligen sanningen att det är 10 år sen jag gick ut nian??? Jag fick igår hem inbjudan till klassfest. Dom måste skickat fel, det låter helt orimligt att jag är så gammal. Kan inte vara möjligt. Jag är ju ca 16 år nu. Det påstås att min syster ska fylla 18 och jag är 8 år äldre så visst det kanske stämmer, men det låter orimligt. Hon är ju fortfarande 4 år och springer runt mina ben och ska vara med jämt (även när jag byter om till fotbollsträningen.) Det var ju typ förra året jag gick i högstadiet och gjorde livet surt för lärarna. Inte är väl detta möjligt som dom påstår att det är 10 år sen??? Nä dom måste ha skickat fel...:-)
Men gå på festen lär jag ju göra, trots att jag egentligen inte har åldern inne. Blivande mormor har erbjudit sig att vara barnvakt:-) Det tackar vi för:-)
StånkVärme borde vara förbjudet när man är gravid! Jag rinner snart bort i denna värme.
Hemma igen och barnvagnen på plats:-)Hemma igen från en mysig vecka i Uppsala och på Öland:-)Tiden i Uppsala var som vanligt för kort. Men lite hann jag med. En tripp till Ikea med bror och syster, bebisshopping på babyland med mamma (TACK MAMMA FÖR SAKERNA DU KÖPTE), myskväll hos Lisa, Fika med Höjer, Frida och Linda, studentfirande och lite till:-)

I lördags drog jag vidare med Julia och papsen till Öland för nästa studentfirande. Kusin Niclas stod på tur. Regnet bokstavligen ÖSTE ner, inte så skönt...men kvällen blev trevlig iaf.

Sen bar det av hemåt till min kära sambo som jag längtat efter sen jag åkte:-) Mysig kväll blev det iaf när jag kom hem;-)

Igår var jag hos morski....allt bra med lille mannen i magen. Mitt blodtryck har legat lite högt under hela graviditeten så i fortsättningen är det extra koll med kissprov varje gång så det inte blir äggvita med....Var nu snäll sista veckorna och ställ inte till det i magen kära barn.

Vagnen kom hem igår med:-) Den står nu bara och väntar på sin premiärtur:-)

VI LÄNGTAR EFTER DIG BEBISEN!

Om ett par dagar glider vi in i vecka 36:-)


WouppsalaJaha då var man på plats i Uppsala efter en 5 timmar lång resa. Som vanligt har jag ett späckat schema här uppe. Ska nog vara glad om jag hinner klämma in lite tid med familjen oxå.

Idag har Thea varit på besök, henne har jag inte sett sen innan Palmes tid...inte igår!

Nu ska jag krypa ner under täcket i denna förskräckligt varma lägenhet med min håriga vän som nu får ersätta min sambo i några dagar. Dock blir det jag som får vara mannen i detta förhållande, iaf dessa dagar. Det är Leo som ligger framför mig...men det får gå till jag återigen får ligga sked framför Paulan:-) Saknar dig älskling!

PussRSS 2.0