Vecka 33, det närmar sig sakta men säkert!




Upptäckte att även det nya tapeten är med på ett hörn:-)








Bilder dröjer...


Har bett han jag delar säng med att knäppa lite kort (han är ju lite mer hajj på det än jag). Han ska säger han...jag hoppas det är snart:-) Man vet aldrig med karlar. Skulle även lägga in bilder på magen. Men han med stort H har nu sålt den bärbara datorn där jag brukar lägga in bilderna på (den var tydligen gammal datorn, observera att vi haft den sen i september ungefär) Han är rolig han, och himla söt:-). Så nu ska det köpas en ny bärbar säger han. Det går ju lägga in bilder på denna med, men vet inte riktigt hur man gör så ni får vara lite nyfikna en stund till.

Ikväll blir det mys med Anna och Louise:-)

Puss å hej!



Renovering:-)



Nu är det inte långt kvar till bilderna på renoveringen kommer upp:-)

Tusen tack Robert för du bytte låsen igår. Du är snäll du:-)




Mysigt slut på veckan:-)


I torsdags målade Paulan sista gången de tre väggarna som skulle bli målade. På eftermiddagen mötte jag upp Mosta´A och hennes pluggkompisar för lite Thaimat i stan. Det var för jäkla gott. Sen bar det av mot Hovet för lite glassfrosseri och skitsnack med moster. MYCKET TREVLIGT!!!!

I fredags stod det renovering på schemat. Pauls föräldrar var här. Det tapetserades, målades runt fönster (dom var bruna innan, men är nu vita) och sattes upp lister...så tro det eller ej...DET ÄR NU KLART!!!!! Det återstår dock städning och inflyttning av möbler innan det är helt klart. Men renoveringen i sig är klar iaf:-) Det gick undan i fredags, jag somnade mycket matt och belåten framför tvn i mosters knä:-)
Igår lördag var jag gräsänka och umgicks med Frida plus två illbattingar till ungar:-) Dom tyckte såklart det var fantastiskt att springa runt på vår byggarbetsplats till hem:-) På kvällen blev det schlager för hela slanten. Enligt tradition ser man den på Månen (hos Pauls föräldrar).

Idag avslutades helgen med en tripp till IKEA, det inhandlades barstolar, lampa till vardasrummet, dioder att ha bakom tvn, spjälskydd, gadrinstång, lakan att ha under lakanet i spjälsängen som skyddar mot kiss å bajs:-) Det var nog det hela. Vi avslutade det hela med mat på Burger King med Mosta Á, Niclas och Albin. Trevligt att numera ha sina kusiner nära så man kan träffa dom lite oftare.

Bilder på rummet kommer!!!

Dags för Whipeout!

Jag vet jag vet...dålig uppdatering och 66 dagar kvar


Har fått lite pikar om dålig uppdatering (tack moster), så det är bäst att jag uppdaterar lite:-) Jag går ju numera hemma om dagarna. Försöker göra iaf nånting varje dag. Vissa dagar är jag bara helt slut så jag orkar inte. Igår satt jag ner tex när jag LAGADE mat. Pulsen rusar i höjden så att stå är inget alternativ dessa dagar. Men jag blev iaf piggare framåt kvällen så jag donade lite med tvätt, disk och bar ut lister i garaget som svärfar sen ska måla. Lite fick jag iaf gjort.
Renoveringen går mot sitt "slut", eller inte riktigt men man börjar se ett slut på det hela. Paulan målar just i detta nu taket:-) WIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!!!!! Jag är ingen städmänniska, men jag längtar till vi ska städa och få i ordning här hemma. Det ser för hemskt ut.
Nu ska jag åka och handla lite. Moster kommer på torsdag så bäst att ha lite frulle hemma.

Kan det verkligen vara möjligt att om 66 dagar ska en till liten individ bo här?? Jag har så svårt att tänka mig det. Ska jag och Paulan klara denna uppgift som FÖRÄLDRAR??:-) Det är ju mina föräldrar som är föräldrar, jag är ju bara barnet:-) Är det lite nervositet ni läser om?:-D







ET:-)


Han är riktigt nöjd med denna ET-maskin:-) Är bara ytterst få tapetvåder kvar att ta ner. Så härligt när man ser resultat. Han är så duktig min byggis:-) Själv går jag mest runt å ser tjock ut medan han jobbar duktigt på renoveringen.







Ångkokaren:-)


Vi renoverar ju som ni vet. Det har dragit ut på tiden, men det är inte alltid lätt att hinna med när man ska åka till uppsala, jobba skift, umgås med vänner osv. Men i vilket fall så har "vi" nu plockat ur allt från vardagsrummet och igår kom Pauls föräldrar med en FANTASTISK uppfinning som Paul kollat ut. En ångkokare som värmer bort tapeterna:-) Jag ska knäppa en bild ikväll när den är igång igen så ska ni få se:-) Den ser ut som en sån maskin som ET hade om jag inte minns helt fel. Pauls pappa kommer i eftermiddag så ska dom ta ner tapeterna och sen hoppas jag att vi inom kort kan måla och tapetsera. Ha lite tålamod, det kommer bilder på det färdiga resultatet så småningom. Just nu är det ingen idé att knäppa kort på det färdiga resultatet i Thors rum. Alla grejer som är i vardagsrummet i vanliga fall är nu i hans rum.

På tal om något annat så kommer jag hem den 2 juni. Det blir dock en kortare visit än det var tänkt (lång för min del, en hel vecka). Jag åker upp den 2 juni på förmiddagen och sen åker jag med pappa och Julia ner till Öland den 6 juni. Den 5 juni ska jag på studentfirande så tyvärr är det endast den 3 och 4 juni jag hinner umgås med folk. Det finns säkert några som tycker det är för kort att åka upp då (tex mamma), men men...så är det nu. Och jag vill i ärlighetens namn inte vara FÖR långt ifrån Paul nu när det närmar sig. Och dessutom är det precis lika långt att åka hit som det är för mig att åka upp. Känns som det oftast är jag som måste flytta mig.

Nu ska jag lägga mig i soffan lite, skönt att det är lite sämre väder idag, säkert bara jag som tycker det:-) Denna gassande sol som varit i veckovis är inte skönt i dessa dagar:-)

Puss på er!!

RSS 2.0