Sista april i Hovet


Sista april i Hovet är ju inte riktigt som sista april i Uppsala:-) Något år ska jag bjuda med min Paulan upp så han får se hur en riktig sista april ska vara. Det är här vad vi sysslat med dagen till ära;-) Ikväll ska vi grilla med grannarna, lite firande blir det ändå. På torsdag far vi hemåt, man tackar:-)


Mitt hjärta


Dags att släppa innebandysnacket för en liten stund och sätta någon annan i rampljuset.
För fyra år sen i detta nu satt jag på en buss påväg till Öland för att fira påsk med familjen. Vad jag då inte visste var att jag några dagar senare skulle träffa världens mest underbara människa♥
Jag glömmer aldrig när jag såg dig första gången.
Vem trodde att jag bara 5 månader senare skulle ta mitt pick och pack och flytta 50 mil? Ni som känner mig vet att jag är väldigt hemmakär och har gärna familjen nära. Så denna karl måste vara nåt alldeles utöver det vanliga. Självklart längtar jag hem ibland och jag saknar min familj något grymt vareviga dag (ännu mer nu sen vi fick Alfons), men denna spjuver till karl får mig ändå att vilja stanna här.
Du gör mig till världens lyckligaste
Du är världens bästa pappa till vår lilla prins

♥Jag älskar dig Paulan alltid alltid alltidDu är det finaste jag vet.
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna,
som vågorna,
som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod
och mina lungor,
mina ögon,
mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

 SM GULD!!!!


SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GUUUULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GUUULD SM GULD!!!!!
Jag finner inga ord. Att stå hoppandes i Globen när slutsignalen ljöd var något av det häftigaste jag upplevt. Det här kommer jag kunna leva på länge!!Lördagen den 17/4


Nu far vi, om 25 minuter går bilen mot Globen. Som jag sa till Paulan, detta är det största evenemanget jag någonsin fått uppleva. Jag har varit vaken sen kl 4, toknervös. Hade jag haft tid hade ni fått en bild när vi laddar upp. Högtalarna går på högvarv. Jag sjunger...."STORVRETA IBK ÄR LAGET SOM VI GILLQAR, STORVRETA IBK VÅRA INNEBANDYKILLAR, STOVRETA IBK ÄR LAGET HELA DAN...SPELAR SOM GUDAR I VARJE MATCH"

VI SKA TILL GLOBEN!!!!!Resan till Gotland blev inte alls nervös, å nej...inte alls. Jag satt som på nålar i bilen och lyssnade på p4. Varje gång jingeln för mål ljöd i högtalarna pirrade det till i magen. Till slut, när vi hade kommit på båten...ringde syster min upp och skrek VI SKA TILL GLOBEN!!!!! Så jäkla skönt, äntligen! Tur vi köpte biljetter tidigare på dagen. Lill-Affes framtida lag (Förlåt David, men han ska spela i STORvreta, inte LILLvreta. Om han ska spela i Lillvreta får ni betala bra) är i final. På lördag intar jag, Paulan, syster, bror, Stajjna och Cissi globen. Här jäklar ska det hejjas fram till guld.

4 dagar på Gotland är nu avklarade...dom sprang snabbt förbi, alldeles för snabbt faktiskt. Men det var mycket mysigt. Vi var i princip ensamma på stugområdet. En stuga till var det folk i. Vi har mest myst och tagit vara på ledig tid tillsammans. Strosade i Visby, hälsade på G-mormor och G-morfar, var hos gammelmormor och satte en blomma. Men mest mös vi bara vår lilla familj.
Idag är vi tillbaka i allvaret igen. Paulan har satt ansiktet i masken och cyklat till sweden recycling och jag har varit i skolan. Jajemen, ni hörde rätt. Helena i egen hög person har börjat skolan på äldre dar...skit trist egentligen men det blir nog bra.

Jag har tatuerat mig med...bild kommer, men den är inte helt läkt än.

Några bilder från Gotland får ni med. Det här med att ta med kameran är inte vår starkaste sida, men några bilder ska ni få iaf.

Inte läkt och inte helt färdig, men ett smakprov får ni iaf:-)
Vårat lilla hjärta
Mannen som njuter av frukosten
G-mormor och G-morfar med Lill-Affe
Såhär skoj är det när morsan står på loftet och knäpper kort
Avslutar med en bild på den osminkade sanningen och hennes hjärta

RSS 2.0