Surt


Ingen bra kväll. Irriterad på folk som väcker mitt barn, det går inte att ladda upp bilder. Till råga på allt jobbar mannen i huset kväll. kan det bli mycket mer irriterat?? Tror inte det. Jag är kass på att blogga har jag insett. Saknar mamma, pappa, Tobias, Sofia, Julia, Leo och självklart Stajjna, Björn och Evelajjna!

Nästa vecka styr båten oss mot Gotland, ska bli för jäkla skönt att åka på minisemester. Hade hoppats på en tur till Kneippbyn, har nog inte varit där sen jag och Frida krockade ihop i kapten Långstrumps skepp:-) Men det blev inget av med det, dom öppnar den 13 maj. Vi får hitta på annat mys. Hoppas solen ska lysa så vi kan strosa på Visbys gator och bara njuta av att det inte är vardag med jobb.
10 dagar återstår - Gotland here we come!


Storvreta ibk är laget som vi gillar

 

 

Vår lilla innebandyspelare:-) Men för att han ska få spela i Storvreta måste jag nog smeka Paulan VÄLDIGT MYCKET medhårs och bjuda på lite mer. Kanske tom kidnappa honom dit för att överhuvudtaget lyckas. Så får det nog bli. Detta ska planeras in i minsta detalj....jag får nog anlita Sickan, han har säkert en plan. Det måste han ha.

Nu ska vi ut i solen.

 

 

 
RSS 2.0