Mysigt slut på veckan:-)


I torsdags målade Paulan sista gången de tre väggarna som skulle bli målade. På eftermiddagen mötte jag upp Mosta´A och hennes pluggkompisar för lite Thaimat i stan. Det var för jäkla gott. Sen bar det av mot Hovet för lite glassfrosseri och skitsnack med moster. MYCKET TREVLIGT!!!!

I fredags stod det renovering på schemat. Pauls föräldrar var här. Det tapetserades, målades runt fönster (dom var bruna innan, men är nu vita) och sattes upp lister...så tro det eller ej...DET ÄR NU KLART!!!!! Det återstår dock städning och inflyttning av möbler innan det är helt klart. Men renoveringen i sig är klar iaf:-) Det gick undan i fredags, jag somnade mycket matt och belåten framför tvn i mosters knä:-)
Igår lördag var jag gräsänka och umgicks med Frida plus två illbattingar till ungar:-) Dom tyckte såklart det var fantastiskt att springa runt på vår byggarbetsplats till hem:-) På kvällen blev det schlager för hela slanten. Enligt tradition ser man den på Månen (hos Pauls föräldrar).

Idag avslutades helgen med en tripp till IKEA, det inhandlades barstolar, lampa till vardasrummet, dioder att ha bakom tvn, spjälskydd, gadrinstång, lakan att ha under lakanet i spjälsängen som skyddar mot kiss å bajs:-) Det var nog det hela. Vi avslutade det hela med mat på Burger King med Mosta Á, Niclas och Albin. Trevligt att numera ha sina kusiner nära så man kan träffa dom lite oftare.

Bilder på rummet kommer!!!

Dags för Whipeout!

Kommentarer
Postat av: Anna

Verkar ha varit full fart i helgen! =) Kram

2009-05-17 @ 20:53:28
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Lina

bilder bilder bilder tack!! :-)

2009-05-20 @ 08:45:02
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0