VI SKA TILL GLOBEN!!!!!



Resan till Gotland blev inte alls nervös, å nej...inte alls. Jag satt som på nålar i bilen och lyssnade på p4. Varje gång jingeln för mål ljöd i högtalarna pirrade det till i magen. Till slut, när vi hade kommit på båten...ringde syster min upp och skrek VI SKA TILL GLOBEN!!!!! Så jäkla skönt, äntligen! Tur vi köpte biljetter tidigare på dagen. Lill-Affes framtida lag (Förlåt David, men han ska spela i STORvreta, inte LILLvreta. Om han ska spela i Lillvreta får ni betala bra) är i final. På lördag intar jag, Paulan, syster, bror, Stajjna och Cissi globen. Här jäklar ska det hejjas fram till guld.

4 dagar på Gotland är nu avklarade...dom sprang snabbt förbi, alldeles för snabbt faktiskt. Men det var mycket mysigt. Vi var i princip ensamma på stugområdet. En stuga till var det folk i. Vi har mest myst och tagit vara på ledig tid tillsammans. Strosade i Visby, hälsade på G-mormor och G-morfar, var hos gammelmormor och satte en blomma. Men mest mös vi bara vår lilla familj.
Idag är vi tillbaka i allvaret igen. Paulan har satt ansiktet i masken och cyklat till sweden recycling och jag har varit i skolan. Jajemen, ni hörde rätt. Helena i egen hög person har börjat skolan på äldre dar...skit trist egentligen men det blir nog bra.

Jag har tatuerat mig med...bild kommer, men den är inte helt läkt än.

Några bilder från Gotland får ni med. Det här med att ta med kameran är inte vår starkaste sida, men några bilder ska ni få iaf.





Inte läkt och inte helt färdig, men ett smakprov får ni iaf:-)




Vårat lilla hjärta




Mannen som njuter av frukosten








G-mormor och G-morfar med Lill-Affe








Såhär skoj är det när morsan står på loftet och knäpper kort




Avslutar med en bild på den osminkade sanningen och hennes hjärta





Kommentarer
Postat av: Hanna

Massa blont hår bara kom sådär? :) Han är bedårande!!!!! :)



SKa bli sååååååååå kul på lördag. Vi kan ju vinkas lite ;)

2010-04-13 @ 23:02:14
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: david

Det va på tiden med ett nytt inlägg Helena;)

Klart vi kommer betala Alfons bra...tänk alla stora sponsorer vi kommer få bakom oss;)+ att ja kan nästan garantera Alfons plats i första kedjan:)

Och så bedårande som han är så blir han ju given frontfigur får vårt lag:)Måste bara säga sist att ja inte e så glad att du snor palle en fredag till..men får hoppas han snappar upp mycket kunskap på lördag då:)

2010-04-14 @ 10:33:16
Postat av: Kusin Amanda

Ni ser ut att ha haft mysigt på gotland!:) Va trevligt att ni ska på finalen, jag har faktiskt fått jobb så jag jobbar åt er då;) hur länge blir ni uppe?:) kramar!

2010-04-15 @ 10:18:08
Postat av: Moster J

Haha guuuuuud! På bilden längst ner ser han på pricken ut som Bisan, läskigt :o

2010-04-15 @ 16:22:30
Postat av: Anna S

vilka härliga kort! ni är ju för söta =)



kram

2010-04-15 @ 22:23:55
Postat av: Marih

Sicken liten sötis Alfon är..Han växer och blir stora killen. Heja Heja STORvreta idag da! Själv så hänger jaginte med riktigt längre..men får välkolla nätet idag o ser hur det går för de gamla kära hemmalaget!

2010-04-16 @ 11:38:29
URL: http://marih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0